DualGig®-2.5 MoCA adapter 3.5 Gbit. set van 2 adapters

€ 169,58 Inhoud: 2 

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

DualGig®-2.5 MoCA adapter 3.5 Gbit. set van 2 adapters

Steeds meer diensten worden via het internet aangeboden. Televisiekijken via je mobiele apparaat wordt steeds normaler. digitale televisie is in vrijwel elke woonkamer doorgedrongen en winkelen via het internet is het “nieuwe normaal”. Een geweldige ontwikkeling die voorlopig nog wel even doorgaat met de komst 4K en 8K HD televisie en het kunnen terugkijken van televisie-uitzendingen.

We willen ‘overal en ergens’ toegang tot het internet hebben om digitale televisie via vaste maar ook via mobiele verbindingen te kijken.

Al deze ontwikkelingen vragen. nee smeken. om een stabiel. snel en betrouwbaar netwerk in (en om!) de woning. De techniek moet in staat zijn meerdere HD beelden en tegelijkertijd breedband internet datadiensten aan de gebruiker te leveren.

De techniek moet

 • robuust zijn,
 • continue hoge datasnelheden leveren en
 • eenvoudig te installeren (‘plug&play’).

MoCA® is ontwikkeld om juist aan al deze eisen te voldoen. MoCA® is in het kort gezegd ‘Ethernet over een (bestaande) coaxnetwerk’. ook wel het Coax Internet genoemd. De Coax Internet adapters maken de (bestaande) coax kabel geschikt als transportkabel voor Live TV kijken plus de Ethernetverbinding tussen netwerkapparatuur. Dat kan omdat voor TV en MoCA® aparte frequenties gebruikt worden zodat beiden elkaar niet storen.

MoCA® is ontwikkeld om hoge datasnelheden via het coaxnetwerk mogelijk te maken. Coax is een ideaal medium daarvoor: afgeschermd tegen ongewenste straling van buitenaf en in staat grote hoeveelheden data te transporteren.

De hoge ingangsgevoeligheid van de MoCA ontvanger zorgt ervoor dat MoCA®signalen prima door het binnenhuisnetwerk komen. ook al is dat netwerk opgebouwd met coaxkabels. connectoren. verdelers en aansluitdozen.

Alle Coax Internet MoCA®®adapters zijn via het coaxnetwerk aangesloten en bij iedere MoCA®®adapter kun je je internetapparaten direct met een vaste netwerkkabel aan de MoCA®adapter te verbinden. Maar ook kun je een Wifi access point op de MoCA®adapter aansluiten om zo je Wifi bereik in de woning (of tuin) te vergroten.

De MoCA®-specificatie V2.5 ondersteunt meerdere streams van HD-video. leveren tot 3.5 Gbit doorvoersnelheden en geven je een ongeëvenaarde gebruikerservaring.

Wat heb je nodig voor de MoCA®verbinding

Voor Ziggo abonnees

Voor een netwerk met MoCA® adapters heb je minimaal 2 MoCA®adapters nodig.  De 1e MoCA®adapter is aangesloten op het kabelmodem. De 2e MoCA® adapter is via het coaxnetwerk aangesloten op de Mediabox. 

Voor abonnees met glasvezel of koper aansluiting

Omdat je geen televisie-aansluiting hebt via de coaxkabel valt de aansluiting op de “IN-OUT” weg en wordt alleen de “MOCA” aansluiting gebruikt.

Wat zijn de voordelen van de DualGig-2.5 MoCA®adapters

Deze DualGig®-2.5 unieke voordelen t.o.v. traditionele manieren om Ethernet te transporteren:

 • Geen extra UTP bekabeling. het ethernet wordt via bestaande coaxkabels getransporteerd
 • MPS functie (MoCA Protected Setup)
 • 1000 Mb (1 Gbit) snelheden. 3.5 Gbit throughput (dat is de datasnelheid tussen de MoCA®adapters)
 • Storingsvrije en stabiele signaaloverdracht op vrijwel ieder binnenhuisnetwerk
 • Twee Gbit LANpoorten (je kunt dus 2 internetapparaten gelijkertijd aansluiten)
 • Plug&Play installatie
 • Geschikt voor 4K en 8K televisie
 • Voedingsadapter plus een losse universele USB/miniUSB kabel

 De MoCA®-specificatie V2.5 ondersteunt meerdere streams van HD-video. leveren tot 2.5 Gbit netto doorvoersnelheden en geven je een ongeëvenaarde gebruikerservaring. 

Omdat MoCA®adapters geen IP adres nodig hebben. wordt de router in je computernetwerk niet onnodig belast. De adapters geven het Ethernet signaal eenvoudigweg door aan het apparaten die op de DualGig-2.5 aangesloten zijn.

DualGig®-2.5 MoCA adapter 3.5 Gbit. set van 2 adapters

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *